Läste dikter

Igår läste jag lite dikter av Leonard Cohen. De var speciella saker men de var oerhört bra. Jag gillade verkligen sättet han avnände språket och framställde saker. Vissa saker var svåra att fatta men de är ju de sköna att man kan tolka nåt på många sätt blir så mycket bättre då. Längre böcker gillar jag inte att tolka där vill jag gärna ha reda på allt har svårt för sånt där som lämnar nåt tomrum "för spänningen".

/A

Den coolaste drömmen

Jag hade den coolaste drömmen i mitt liv. För typ två dagar sen. När jag vaknade var jag så jäkla glad även om de bara var en dröm så var den underbar. Den var speciell och annorlunda. Jag brukar oftast när jag vaknar till och inser att de var en bra dröm bli förbannad att de bara var en dröm men den här gången så när jag vakna var de med ett leende på läpparna och de blev en bra dag också. Lite häftigt nu har man upplevt de också.

/A

Till...

Fammo, Faffa, mormor, morfar och Jimmy.....




/A

Fråga...

Var det tiden som tog livet av ens drömmar
eller var det verkligheten?


/A

Någonting annat än hårdrock

Har märkt att jag lagt ut mest hårdrock iofs är det ju sånt jag lyssnar mest på men jag gillar nästan allt förutom hiphop och rnb.


Här en låt som jag lyssnade på länge innan jag fatta vem de var som spelade den och lyckades få tag i skivan. Hörde den alltså på radion och den både var och är fortfarande bra.....





/A

Dagens citat

Idag när jag var och tränade me M och F i Vikingahallen så sa en kille där en bra sak som hans mormor sagt åt honom.
De gällde tjejer. Hon hade sagt

"Se nu till att du väljer en snygg tjej för dom fula skäller också".

Tyckte den var riktigt kul.

/A

Ja äntligen öppna jag mitt lilla arkiv igen (så litet är de dock inte)

Jag tvekar



Fryser till is




Tar ett steg fram




Ser bara dig




Världen tyst och öde




/A

Bästa introt och en bra text

Går tillbaka till Ozzy....

Vilket intro, de här vill jag ha på min begravning. Fin kör och allt även om inte jag hör de så är de snyggt....



/A

skolarbete

Fan, jag ska skriva en 15 sidors uppsats med deadline om någon vecka. Problemet är att jag inte hittar nån vettig info att bygga min uppsats på. Verkar som att på språken engelska och svenska finns inget skrivet i mitt ämne.....

/A

och jo

Min bärbara funkar så jag ska slänga upp lite gammalt från mitt arkiv igen. Jag lägger upp allt läste vissa saker tänkte de här får man ju skämmas för. Men de skiter jag i....

/A

Alltså nu är man tillbaka i Status Quo

Ja, nu är man snart där igen. Snart färdig med utbildningen precis som för 10 år sen när man gått klart yrkes. Nu har man lika dålig uppfattning vad man vill bli ändå. Fast nu har jag kommit fram till att de kanske är dags att göra nåt med pedagogik och se till att bli lärare i ekonomi på gymnasiet. Är nog kanske min grej. jag fick den idén av mina gamla lärare som tyckte att jag kan plugga vidare. Trots att paniken kommit smygande så nu kanske jag har hittat min grej.

/A

På fest

Var på fest till Z idag och de var jättetrevligt. Nu blir d bara problem att vara bakis på jobbet för typ 4:e gången av 5 varför är jag aldrig smart? Antagligen för att jag är dum eller nåt... Supa ger mig bara ångest och jag blir nedstämd även om jag är jävligt lycklig just när jag super.... kanske därför jag gör det.


/A

För att lyckas

1.

Man måste vilja för att lyckas
men att man vill
betyder inte att man lyckas

2.

Att älska en gudinna
att brinna innombords
att veta att rätt är fel
och fel är rätt
jag vill jag kan
jag har gjort allt
samma historia
samma smärta
samma sorg
men hjulet
snurrar på ändå
att se en chans
att möta den någonstans
att glömma bort
att ge upp


/A


Ja vad säger man! Svårt ämne men de existerar...

Lätt att de glöms bort ibland att de finns folk som mår dåligt...



Hitta glöden

Hur hittar man glöden igen? Den har liksom sakta men säkert försvunnit någonstans. Den där glöden att försöka nå saker. MAn blir passiv accepterar situationen och de är inget bra. FÖr de tynger en att man inte gör något för att ändra på de saker som man inte är nöjd över. Iofs finns de ju bara ett par punkter jag är lite missnöjd me just nu. Men jag känner också att de inte är direkt möjligt att påverka dom just för itllfället därför har glöden försvunnit. Jobbigt är det iaf.

/A

Man kan vänta länge på de bästa...

Se här ett band som inte gjort något vettigt (ja kanske Fear of the Dark är någorlunda vettig men iaf de här var nog de första som var superbra från dom iaf) sen att dom har fans som ser dom 10 gånger i året är en annan sak.....




och d här är deras näst bästa verk.... 25 år två bra saker....

 

Bakis

Bakis och ångest de är en guldvärd kombination. Gillar de starkt absolut ingen ironi där....

/A

Festdiskussion

True story

"Alltså du vet väl att Anders har tagit din lillasysters telefonnummer."

"Nej, de visste jag inte men de förvånar mig inte. De som förvånar mig är ju att hon gav de."

/Anders

Bästa jag skrivit någonsin (frågan är om man kan toppa denna mitt eget tycke dock?)

Jag går
genom drömmar
bruna ögon
vad finns bakom dem
svårt att se
vad sanning är
försvinner bort i skuggorna

Världen brinner
inte nåt jag ser
lukten av aska
det jag förnimmer
i mörkret finns
du om jag söker
för att finna

Kommentar. Den här skrev jag när jag fick i uppdrag att skriva en dikt om den ultimata sanningen. Finns en tanke bakom denna och personen med dom bruna ögonen var en tjej från Helsingfors. Hette Evilda och var oerhört söt.




RSS 2.0