de här är inget inlägg


Att lägga upp en musikvideo är inget inlägg eller va de nu hette så just därför är de inte ett inlägg...




/A

Veckans filmklipp hehe

Fan man blev ju nostalgisk när man såg på de här igår... var förstås inte lika bra som när man var 10 men musiken passa bra in iaf. Kommer ihåg att när man spela innebandy och träna straffar så gjorde man alltid samma grej i början..






/A

Blivit mycket film

Senaste veckan har varit filmrik. Jag har ju kommit av mig lite med filmtittande senaste åren tycker jag jämfört med tidigare. Men den här veckan har jag dragit igenom några filmer iaf. Dock bara en som jag inte sett förut. Resten var uppdatering av filmer som jag inte sett på 10 ti 15 år eller mer. Plus några jag sett för något år sen. De har varit Scary Movie vilket man sett förut vi såg del 1 ti 3 förra Lördagen bar de sig inte bättre än att vi kolla tillbaka till framtiden. Är bara 6 år kvar nu till Hajen 18 och flygande bilar ser verkligen fram emot de... Den nya filmen jag sett är Assassination of Jesse James by the coward Robert Ford. Var riktigt bra...

/A

Känsla

En känsla av girighet
Två känslor av tomhet
Tre känslor av ensamhet
Fyra känslor av hoppfullhet

Vet inte riktigt vad jag menar med de här

var bara en tanke som jag skrev ner direkt nu när den kom...

/A

sjävförtroendeboost

Jag kände mig liten och ynklig igår när jag kom hem från krogen. Var inte alls kul. Som tur var fanns amatörpsykologen SM online så man kunde snacka av sig lite... dessutom boosta även SL mitt självförtroende på facebook vilket var precis vad jag behövde den stunden. Var kul att få positiv feedback ibland är de allt man behöver för att bli glad eller iaf känna sig bra mycket bättre. Så man får väl tacka pojkarna för det. TACK!

/A

Glömde ju de bästa

När jag gick igenom några saker såg jag att jag glömde lägga upp de som stämde bäst av horoskopet...

Getter ser till att hålla sig borta från jobb inom statsförvaltningen och det militära, om det inte med arbetet följer att stort hus, tjänstefolk och hög lön.

De där var fan klockrent...

/A

Kinesiskt horoskop

Läste mitt kinesiska horoskop igår. Var lite rolig läsning. Som alltid är ju horoskop roliga att läsa för de är så allmänt skrivet så man känner igen sig. Men några roliga punkter jag hitta måste jag bara länka upp här....

Jag är född i Getens år tydligen...

Vid sidan av sin längtan efter fest och hålligång tillsammans med innefolket, är Geten konstnärligt lagd. Hon är ju född i konstens tecken och listan över berömda Getter inkluderar också en rad ytterst talangfulla konstnärer inom olika områden.
(jag vill ju verkligen festa med innegäng höhö)

Nej, Getens konst är mjukt begrundande och kanske är det därför som hon kommer bäst till sin rätt i ett partnerskap, där någon annan utgör den stabiliserande och guidande kraften.

Getter hatar tvång, regelbundenhet och planering.
(De där är iaf sant för min del)

Så snart Geten insett att grannens gräs inte är grönare än hennes eget, slår hon sig till ro och slutfasen i hennes liv blir lång och förnöjsam med många besök av en stor och älskad familj.
(De där blir intressant att se hehe)

/A

Statist

Jag lovade bort mig i Lördags att vara statist i matstugan. Och dom hörde mycket riktigt av sig så de var bara att ställa upp eftersom man lovat. Fick vara med och vänta en lång stund var lite segt var där i säkert 1 timme för att vara med i en scen på 10 sekunder eller något sånt. Men vad sku man annars ha gjort... inget nä just de så nu har man varit snäll och hjälpt till med nåt iaf. De var min måndag de. Får se när avsnittet med reklamen läggs ut på youtube. När de släpps är ännu hemligt så inte ens jag vet.

/A

Fest igår

Var en trevlig tillställning hos T igår riktigt fint. Bra mat och tävling som alltid. Men iaf jag kom också fram till att någon bra transsexuell skulle jag inte bli. T lånade mina skor på arken och jag hennes och jag kan säga att mina fötter värkte som fasen och då gick jag typ ett varv på arken ojoj inte lätt att gå i högklackat heller fast balansen var de nog inga problem med.

/A

Hitta förebilden också

Efter lite letande så hitta jag även förlagan till Kylies video. Rätt kul grej...



/A

Fint

Grattis Robert!

Nr 3 är insamlad hehe :D....


Här kommer den videon med Kylie



Den är fasen riktigt bra för att vara vanlig pop.
/A

Vårtecken

Jag såg en fyllkaja i fredags är våren månne på väg?

/A

Tävling 4

Jaha här kommer frågorna. Samma pris som dom senaste månaderna. De vill säga en drink på krogen för rätt svar på båda frågor.

Fråga 1.

Födelsedag 28 maj 1968 är denna sångerska vem?

Fråga 2.
En av hennes videor bygger på öppningsscenen från Jane Fondas film Barbarella vilken?

/A


Ikväll blir de tävling

Lägger upp min drinktävling får se om jag orkar göra några förändringar ännu har funderat lite på några stycken. Men de har inte riktigt blivit av ännu. Så man får väl se tror att de blir en likadan till nästa månad skall jag dock ha ett nytt koncept så att de inte är Familjen F som fortsätter att prenumera på drinken chansen skall dom förstå ha dock förstås.... Men runt 19-20 tiden lägger jag upp en ny fråga.


PS. Ibland känner man att livet är perfekt fast de gäller bara 20 sekunder typ idag hade jag en sådan känsla. Allting var just i den stunden så jävla bra att de inte kunde bli bättre. Var ute och körde bil i vintriga Lemland och då fick jag den där känslan. Sen kom realiteten dock tillbaka och man var sitt vanliga jag. Sku vara skönt att de där stunderna när man är tillfreds lite oftare än vad som nu är fallet.

/A

Väntan igen

Jaha, nu går man och väntar på besked igen. Får man den praktikplats man sökt eller inte. Fan inte för att jag går och funderar över saken men de stör att inte kunna göra nåt förrän man får besked och skulle de vara negativt så måste man påbörja proceduren igen och hitta nåt annat man vill pyssla med för typ 300 spänn i månaden.

/A

Bra diskussion

1. - Du är nog lite tokig du!

2. -Hördö jag har till och med papper på att jag är frisk!

1. -Så du menar att de har funnits en tvekan. För annars behöverm an inga papper på de.

/A

Snart dags för ny tävling...

Men innan de kör vi ett gammalt arken citat

Kille: "Jaså, står du här och stöter på tjejen?"

Jag "Nej, jag stöter bara på hennes vänner"

Tjejen "Där var du kvicktänkt"

/A

Ont i foten

Fick hälsporre väntade i fyra dagar innan jag gick till sjukhuset. Gick dit fick ortoped tid till måndag. Dagen efter hade de gått över i stort sett. Gick ändå dit och fick lite stretch tips. Jag var 3 minuter hos ortopeden. Var nog de mest värda besök jag gjort i mitt liv. Men de är väl bra fick iaf bekräftat att de var hälsporre.

/A

Rättigheter med humor



/A

RSS 2.0