1983

Den här låten är väl inte så där mysig egentligen men folk verkar gilla den ändå. Och den kom 1983 och jag minns den nog inte kanske just från 83 men nåt år senare.



/A

1982

Tydligen är den här låten från 1982 tyckte jag var lite häftigt. Britney har ju gjort sin grej av den också men den är sämre... Britney ska hålla sig till sina svenska popkillar och få låtar.



Lite fint är alltså snart 30 år sen låten kom skrämmande.

/A

En tanke

Fasen söndagen har verkligen gått i reflektionens tecken. Jag har funderat hit och dit över vissa grejer. De jag kom fram till att även om de jag funderar på inte kommer att ge nåt så tänker jag fortsätta. Jag menar vad har jag att förlora egentligen? Ingenting jag kanske inte tjänar på det men jag förlorar iaf inget. Jag menar my road is going straight to hell men jag tänker fasenimej vara glad på vägen dit och då får alla andra tycka vad dom vill.

A

1981

Okej kommit till mitt andra år nu då. Fortfarande inga minnen av mitt liv alls och därmed inte någon musik heller just då.



Jag hade egentligen tänkt välja In the navy med Village people för de är en av dom första låtarna jag minns men eftersom den inte gick att lägga in utan bara länka till så bytte jag till en Kiss låt istället inte så bra men men va gör man.

A

okej inlägg 2 av mina 30 år

Första året kom i januari och snabb som man är tar jag nu låt nummer 2. Jag har inga minnen av de här året heller så får bara ta en låt som passar till det.





Sen har jag haft roligt åt den här reklamen som går i USA just nu...


Ha re

RSS 2.0