Värmebölja

Det är otroligt varmt på den här ön just nu. Jag har varit i vattnet varje dag i några dagars tid nu. Enda sättet att slippa undan värmen för en kort stund iaf. Sku dock vara skönt med lite kyligare väder iaf en dag så man får återhämta sig lite lätt och sen ta nya tag resten av dagarna. Ungefär som på vintern får gärna vara kallt men skönt om de är lite varmare en dag så att snön smälter lite och blir så där härligt isig hehe.

Ah jag hade helt glömt bort dom här han är lite popsnickrare killen i kortbyxor.



/A

Ps: Rocky ettan är så bra den ger hopp...

Hitta låten

Maffe lyckades luska ut vilken låt de var som jag sökte. Var ju hans fel de var ju han som fick mig att börja lyssna på den så nu kan jag dela den med mig hehe åt alla. Är inte för Goth grejer egentligen men den här är riktigt bra.



/A

Ny tävling

Vad är det dolda budskapet höhö



som vissa tror iaf...
drink står på spel som vanligt...

/A

Personalfest

Var ut med jobbet för en gångs skull. Jag brukar nästan alltid skippa dessa sorts evenemang mest för att jag tycker de är roligare att hänga med folk jag umgås med på fritiden än arbetskamrater. Betyder inte att jag ogillar dem men jag ser dem ju varje dag och det räcker bra för mig att se dem på fest till blir bara jobbigt. Jag hade dock mycket kul och de var roligt att kasta dart. Full blev man också och jag var nog inte den enda. Fanns några riktigt duktiga kastare i gruppen. Jag åkte ut mot en av finalisterna. Hade aldrig riktigt någon chans mot honom att gå ut. Sedan bar de av till Park där vi var ett tag. När de andra gick till arken så valde jag att gå till Indigo där jag visste att de var lite gäng jag kände. Kom dock aldrig till arken efter det.

/A

Namnutveckling

Har lirat i korpen med ungefär samma gäng rätt många år nu...

Under 3 olika namn vi inledde som Västerhamn ett dåligt skämt angående West Ham sen blev de Klubben under många år och i år har vi gått vidare till Organisationen. Spelarna har också sakta men säkert bytts ut. Från de första laget finns de nog några spelare kvar men de minskar hela tiden.

/A

Intressant artikel

De här var en rätt intressant grej sedan om man tror de eller inte är en annan sak. Världen är rätt komplicerad.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article5276384.ab

/A

Nåt jag har haft i mitt huvud men de har inte blivit riktigt klart

Den här mannen
lever kvar
lever i allt
(sen tankepaus) har fastnat där  vet inte riktigt vad jag vill få ut...

/A


Fan va inaktiv jag varit på bloggen

Bara därför skriver jag 3 skitinlägg med 5 minuter mellanrum bra kompenserat. Säkert har jag något vettigare att skriva men de får vänta tills om 10 minuter då jag kommit på vad jag ska skriva för vettigt.

/A

Har sökt namnet på en låt hur länge som helst

Har fortfarande inte hittat den men nu har jag iaf låten även om jag inte vet vad den heter. Men de ska väl lösa sig nu kan jag iaf lyssna på den utan att veta vad den heter.

/A

Sommar

Jag vet inte. Jag rör mig typ ingenting från September till Maj. Ja förutom styrketräning med M då. De är typ den enda grej jag gör under vinterhalvåret förutom den enstaka matchen i Tennis eller badminton om de är någon som är villig att dra en match men i stort sett är de ett liv utan rörelse. Sen kommer sommaren och helt plötsligt ska des ut på turer har varit på två längre turer en runt östernäs och västernäs plus en igår som bar ut till Jomala och Vikinghallen och tillbaka. Sen är de också fotboll i korpen som ger mer rörelse. För att toppa det så spelade jag badminton idag efter att jag jobbat lite med att springa i trappor hela dagen. Nu är benen som spagetti och imorn blir de mer spring i trappor och sen ska de spelas korpboll igen. Mina ben bara längtar till helgen.

/A

Alternativa slutet till Oz filmen

Ganska klockrent

'


/A

RSS 2.0