Student helg

Massor av vita mössor på stan idag och jag är nykter kan inte minnas när de hände senast på en dag som denna. Nå, de blir nog säkert mer av den varan för varje år som går.

Jag kom på igår att jag helt supit bort en person ur minnet. Nä inte vet jag men jag har ett namn på personen men ingen mental bild. De brukar jag ändå ha av folk jag har haft med att göra.

/A

Jävla växthuseffekt

Var kommer denna värmebölja ifrån egentligen. Håller på att dö av värmeslag och då är inte Maj slut ännu heller. Vilket öde. Den här sommaren kan nog bli någon sorts rekordsommar om de fortsätter så här. Eller som en viss Danne brukar säga. De sku nog vara en bra sommar om de inte regnade hela tiden (De hade typ varit sommar i 7 dagar och så råka de regna en dag men den låg rätt i fokus tydligen).

/A

Xbox

Nu har jag fått min xbox online. De var lite utmaning att få igång den först men när de väl lyckats funkar de skitfint. Har suttit och lirat med en polare ett antal matcher ikväll. Dessutom har man ju med ett headset som gör de möjligt att kommunicera direkt. Var lite kul att snacka till USA och höra honom gick riktigt fint. Kan bli hur bra som helst de här.

/A

Okej nu har jag testat

De där bakispillren. Jag vet inte om man ska vara missnöjd. De tog iaf bort den värsta biten som brukar vara huvudvärk. Men alla andra bieffekter av spriten kvarstod. Man var trött, och mådde illa. Men huvudvärken är nog den som brukar vara värst och de gick rätt hyffsat att jobba så kanske de var en rätt bra investering ändå. Man måste väl testa några gånger till innan man kan avgöra om de ger någon effekt.

Jo, Daniel ville att jag sku nämna biljarden så jag gör det. C var överlägsen och tog hem alla utom en. Jag formligen krossade honom i de sista mötet då han inte lyckades sänka en boll. Danne hade en offday och vann väl någon match...

/A

Bakis

Jag bara måste se till att festa nu i helgen. Har ju köpt bakispiller och skall se om dom ger någon effekt. Antagligen mår man väl skit dagen efter oavsett. Skulle inte förvåna mig fast lika bra är väl det. Sku man må bra varje gång man söp så skulle man antagligen inte göra nåt annat. De är bara den där jävliga dagen efter som hindrar 365 dagars fyllan hehe...

/A

Stockholmsbesök

For över till Stockholm i söndags. Dels hade jag beställt en xbox som jag hämtade ut men de blev även 2 fotbollsmatcher. Hammarby mot MFF. Var helt otrolig stämmning på söderstadion. Måste säga att Hammarby kanske har dom bästa fansen i Sverige. Även om man höll på MFF blev man lite medryckt i deras känsla för laget. Att vara hammarbyare är nåt speciellt verkar de som. Alla deras fans bor typ i området runt söderstadion vilket gör de lätt att ta sig från matchen med tunnelbana.
På måndagen hämtade jag min xbox och på kvällen var de dags för derby mellan Djurgården och AIK. Jag blev imponerad av AIK:s tifo. De klassade Djurgården på läktaren och vann även på plan. Så här såg deras tifo ut.



/A

Ny tävling

she hangs her head to cry
I sing to her a lullaby, I sing
everything's gonna be all right


vilken låt och vilken artist kommer texten ifrån?

/A

Fotbollshelg

Blir live fotboll på söndag och även på måndag verkar de som. Bär av till Stockholm på söndag för att se matchen Hammarby mot MFF och sedan blir de derby på måndagen med AIK mot DIF eller tvärtom vet inte vem som är hemmalag. De ska bli kul har suttit på holmen sedan i Februari så dags att börja röra lite på sig.

/A

Natten

Kom hem halv tre på natten. Satte mig framför tv:n och då kom den här låten. Först tyckte jag den var lite töntig och dålig men när den var slut ville jag höra den igen. Så de blev youtube.



Är tydligen gamla Motorhomes sångaren. Jag kommer ihåg att jag gilla 2 låtar av motorhomes. Into the night och the man tror jag den andra hette. Men den här var riktigt bra också.

/A

Allmänna åsikter

Jag tycker om
natten
hösten
sova

Jag tycker inte om
värma
trötthet
ensamhet


/A

Om man inte orkar träna själv så kan man ju alltid begära hjälp..




Gäller ju förstås att vara i någorlunda bra kondition innan...

/A

Måste nämna en grej till

Fasen va jag hatar Finlands förlorar mentalitet. Igen blev de stryk i en match man hade total kontroll på talar förstås om hockeyn. Man börjar bli van att de händer men de stör en alltid ändå lite någonstans. Man blir aldrig för gammal för att störa sig på saker tydligen. Eller kanske de blir värre iaf när man läser insändare och sånt gammal och sur är en bra kombination den ena går iaf att undvika eller ja båda två men surheten iaf går väl på något sätt att undvika.

/A

Hehe tävlingen avgjord

J hade helt rätt är Lemmy som varit med och skrivit båda låtarna. Har haft en del skolprojekt på g så därför glömt bort att ge ut en ledtråd. Men grattis igen då andra drinken du får från mig. Lär väl bli någongång i sommar bara att påminna mig.

/A

De där har jag alltid undrat över

Nu har man ju iaf fått ett svar...




/A

Helt jäkla underbar



Alltid varit svag för pianoplinkande...

/A

Fasen va de gick snett

Ingen fylla på valborg, ingen på fredagen och idag lördag så blev de lugnt igen. Jag var otroligt seg även om jag fick förfrågan att komma ti Dinos och de sku beställas shotsbricka hehe. Jag har dock dåliga minnen av shotsdricka... senast jag körden en sån så blev de att spy utanför Indigo. De var inte så trevligt nå man kom ju hem iaf den kvällen också men de var nog lite problematiskt minns att jag fick vila en stund på postens innangård innan jag kunde röra mig och kallt var de också fast de  bara var höst. Jaja man lär så länge man lever men en vit helg blev de iaf får väl se om de händer igen närmaste tiden inte för att de lär hända speciellt mycket spännande... men man kan ju hoppas.

/A

RSS 2.0