Denna värme

Klockan är 0.30 och de är vamt som fasen jag kan inte sova ska upp om 5 timmar men svettas som en gris just nu. De är lite jobbigt men iaf är de rätt skönt kanske man somnar snart och kan få sig några timmars stärkande sömn inför lördagen. Lyssnar på Sounds like a melody just nu på spotify. De verkar vara nån helt annan grej än den jag har på min skiva av 80-tals hits men de funkar fast den här är nog sämre.

/A

Varit lite dålig aktivitet

Jag har inte kommit mig för att blogga nåt alls den senaste tiden och så lär de fortsätta åtminstone några veckor till. Man jobbar för fullt och sen vill man hitta på grejer när man är ledig så tiden för att komma på nåt vettigt är inte så stor.
Var idag med L och hans syster och hennes pojkvän och testa nya minigolfen var helt bra dock lite onödigt jobbigt. När man måste plikta på en 7-slags bana.

Sedan diskutera vi en annan sak. Nämligen det här

Varför kan man fråga sig antagligen för att farbror ringde hehe...

/A

Ö-spelen

Har inte varit så aktiv som jag var förra gången de var öspel med mitt följande av idrotter. Detta beror dock inte på minskat intresse utan på de där jävla jobbet som kom i vägen. Jag har dock kollat en volleymatch den vann Ålands tjejer enkelt mot Gurnsey tyvärr lyckades dom inte ta sig vidare så de blev ingen mer volley för min del. Idag var jag dock ute och klappade lite när Janne Holmén var ute och sprang halvmarathon. Han var rätt överlägsen 8 minuter före tvåan säger väl det mesta. Sedan då höjdpunkten som jag själv tycker nämligen fotbollen. Minns hur besviken jag var när Åland missa final 1991 när dom föll mot Ynys Mon i gruppfinalen. Denna gång var de i final iaf men jag hade mentalt tänkt att dom sku förlora eftersom dom fick spela 30 minuter längre igår än sin finalmotståndare. De märktes nog lite att dom var lite trötta för dom hade oerhört svårt att komma någonvart. De blev 1-2 efter en inte så välspelad final men rättvist anser jag. Kunde varit trevligt med en kvittering men börjar man spela sista 10 så är de rätt svårt att vända ett 0-2 underläge.
Det har dessutom varit varmt hela tiden så de har inte blivit så mycket annat än simmande heller på kvällarna.

/A

RSS 2.0